Pages Menu
TwitterRssFacebook
Meni kategorija
Polusvet – O nama

Polusvet – O nama

POLUSVET – BRING DA MUTHAPHUCKIN RUCKUS

 

Prva stvar koja se mora izreći i million puta napomenuti je da je ovaj blog namenjen isključivo u sprdajuće svrhe nas, autora sajta Polusvet, i da ne poseduje apsolutno nikakve komercijalne aspiracije. (Ukoliko bi u nekom trenutku naših života došao sponzor i ponudio nam nekakve pare kako bi se reklamirao ovde, moram reći da sam ja za to da se mi istog trenutka prodamo, i to ono najgore za 50 evra.)

 

Uglavnom, kao što smo se i dogovorili one večeri dok smo pili pivo i kada smo došli na ovu ideju, blog treba da nam predstavlja isključivo sredstvo sprdnje, a nikako neku obavezu ili šta već. Ako mislimo da bismo hteli nešto da napišemo, ali nam je glupo, treba to da napišemo jer će neko od nas u tom trenutku već imati napisano nešto gluplje od toga. Ako nam se učini da je ono što smo napisali jadno, a sigurno hoće, mislim da treba da nam se jebe i da samo nastavimo da pišemo, jer će se to realno popraviti.

 

Mi smo dakle smisllili da Polusvet bude pre svega blog o košarci, ali sve što nam bude delovalo interesantno treba da se napiše ovde, čisto kako bi moglo malo da zaživi. Ako smo gledali neki film koji bismo hteli da preporučimo, pišemo, ako smo slušali neku muziku, ako smo hasali neki roštilj, ako smo negde putovali, a mislimo da je gotivno, samo rokamo ovde ako nam se piše i boli nas kurac.

 

Ja ne znam da li smo se definitivno odlučili da se blog zove Polusvet, ali je meni to gotivno, i mislim da treba da ostavimo, jer ćemo ako budemo smišljali dalje izmisliti nešto samo gluplje, a i koga zabole, Polusvet je okej.

 

Ja bih stvarno voleo da se iscimamo i da Polusvet krene da šljaka barem neko vreme, jer stvarno deluje kao da bi mogla da bude dobra sprdnja, a i dobar je fazon da se gasiramo kao da nešto stvarno radimo, a ne samo da blejimo i pričamo kako bi bilo gotivno da nešto radimo. Makar do prvih podkasta, to verujem da bi bilo ludilo, pogotovo ako bi ti podkasti uključivali Dulera iz Subotice, to bi bilo neprocenjivo.

 

Šta god mislimo da treba još da dodamo, ili mislimo da nešto nije okej od napisanog, treba da pišemo u komentarima.

 

Pozdravijar!