Pages Menu
TwitterRssFacebook
Meni kategorija

Tekst napisao dana апр 28, 2016 u kategoriji Košarka, Polusvet, Sport | 2 komentara

Polusvet @ B92 Part 3

Polusvet @ B92 Part 3

Polusvet @ B92 3!

Još jedan polusvetovski tekst je osvanuo na stranicama najboljeg masovnog informativnog portala u Srbiji. Bez psovki, nažalost i bez politički nekorektnih vređanja igrača na osnovu nacionalnosti, fizičkog izgleda i, pre svega, košarkaških sposobnosti. No dobro, bitno je da se čita i da se nešto dešava vezano sa košarkaške tekstove.

Ja bih da vam se zahvalim, svima vama koji čitate tekstove na ovom blogu, toliko da se čak i iscimate da pitate kad će novi tekst, to je stvarno mnogo lepo. Vi, čitaoci sa Polusveta, ste tru fanovi i vas gotivim više nego one mejnstrimere sa B92. Zajebavam se, ukupno me čita petoro ljudi, koga ja lažem?! Ali to su dobri ljudi, i to je poenta ovog posta. Komentarišite i šerujte, gledajte na to kao na način plaćanja za ove glupe tekstove i onda ću i ja sam biti motivisaniji da pišem još.

A sam tekst, tekst je nastavak onog od pre nekog vremena kada sam pisao o američkim igračima koji su zahvaljujući igrama u Evropi dostigli NBA. U nastavku govorimo o Amerikancima u Evropi koji bi sada mogli da se vrate u NBA. Ili da odu, prosto, pošto tamo nisu nikada ni bili. Trebalo bi da u budućnosti bude još jedan tekst o Evropljanima u Evropi koji bi mogli da se vrate u NBA, ali neću napisati da će biti „uskoro“, jer ću vas onda neminovno slagati. Kao što je to i uobičajeno na ovom nepouzdanome blogu.

O svemu ovome, pročitajte naširoko na ovom linku.

PS. Pošto ovde baš i nema mnogo teksta, nego je cela poenta posta link za drugi sajt, rešili smo da vam se odužimo tako što ćemo vam predstaviti pesmu našeg fana MCMike-a koji je napisao pesmu o našem sajtu. Doduše, on to i dalje ne zna, ali ne treba ga zbog toga kuditi.

Uživajte!

Podelite sa prijateljima...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0
Nikola Novakovic

Autor: 

    Društvene mreže:
  • facebook
  • googleplus

2 Komentari

  1. eto samo da te pohvalim, zanimljivi su ti tekstovi i cesto se nasmijem citajuci, sto je veoma bitno kad citam ovakve amaterske pizdarije. salu na stranu, samo naprid i cesce pisi.

    • Hvala brate, živ bio!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *