Pages Menu
TwitterRssFacebook
Meni kategorija

Tekst napisao dana нов 1, 2014 u kategoriji Podkasti, Polusvet | 0 komentara

Polusvet Podcast 2 – The Late Pod

Polusvet Podcast 2 – The Late Pod

The Late Pod je druga epizoda u seriji podkasta Polusveta, nazvan tako kako zbog snimanja u kasne sate 30og oktobra, tako i zbog kašnjenja autora da ga snime pre početka sezone. Zvuk je i dalje loš, ali bar više nema odzvanjanja, tako da…bejbi steps!
Tema ove epizode o kojoj diskutuju mlade nade Polusveta Demdža i Džoni je ono o čemu svaki fan NBA lige, sa čežnjom mašta u hladnim i usamljenim novembarskim noćima – Zapadna konferencija i njenih 15 timova. Jedno cirka 11 timova sa zapada laganica može do plej ofa, dok od tih 11, čak 8 može i do titule a da ne moramo da skupljamo vilice sa poda ako se to i desi.
Kao i prošli put, podkast je podeljen u dva dela, a zahvaljujući unapređenju naših produkcijskih sposobnosti u Windows Movie maker-u, ovaj put smo na početku oba dela ubacili i neku vrstu intro muzike.
Nego, evo i prvog dela sa intro muzikom „Roundball rock“ od Džona Teša (aka numera „NBA on NBC“) kojom su otvarane sve nacionalno prenošene NBA tekme 90-ih:

A evo i drugog, sa intro numerom kojom počinje serija „Seinfeld“, u čiju slavu nazivi svih epizoda Polusvet podkasta počinju članom „the“, poput naziva epizoda pomenute serije:

Za kraj, konačni power rankings izgleda ovako (u međuvremenu Vestbruk je skenjao ruku tako da je ova sumnjiva lista postala još više diskutabilna):

ZAPAD

1. San Antonio

2. LA Klipersi

3. Oklahoma

4. Golden Stejt

5. Memfis

6. Dalas

7. Hjuston

8. Portland

9. Nju Orliins

10. Finiks

11. Denver

12. Sakramento

13. Juta

14. Minesota

15. Šoutajm Lejkersi

Podelite sa prijateljima...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0
Polusvet

Autor: 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *