Pages Menu
TwitterRssFacebook
Meni kategorija

Tekst napisao dana феб 17, 2015 u kategoriji Podkasti | 0 komentara

Polusvet Podcast 3 – The Tripod

Polusvet Podcast 3 – The Tripod

Neskromno, ali iskreno, moramo reći da je treći deo Polusvet Podkast trilogije jedan od boljih trećih nastavaka na svetu. Tu ubrajamo Povratak kralja, Oluju mačeva, Epizodu 6: Povratak Džedaja, Dobar, loš, zao, Rokija trojku (onaj kada izmlati Klabera Lenga) i obe treće titule u oba Džordanova threepeat-a.

Zašto, pitate se. U trećem izdanju Polusvetovog podkasta, ekipa je u odnosu na prethodna ostvarenja obogaćena doajenom našeg sajta i praćenja srpske košarkaške scene Dušanom Aleksićem, od milošte nazvanim – subotički Tegeltija. Zajedno sa njim tu su i od ranije slušaocima ovog podkasta poznati Nikola Novaković i Damjan Kulundžić te stoga i naziv – „The Tripod“.

Ova tri moralna gmizavca i belosvetske barabe pretresaju teme koje se kreću na geografski veoma širokom polju, od Cara Konstantina iz Niša, preko Nižnjeg iz Novgoroda do Portlanda iz dalekog Oregona, a bez posebnog redosleda izgledaju ovako: Stanje na srpskoj klupskoj košarkaškoj sceni, NBA All Star i nastavak sezone posle istog, dosadašnji tok Evrolige i učešće Zvezde u njoj kao i dalje korake Sirize posle pobede na izborima u Grčkoj (jedno od navedenog nije istina).

U čast subotičkog Tegeltije podkast počinje numerom „Feel the beat“, izvođača Darude kojom počinje oaza objektivnog i stručnog novinarstva u Srbiji – Zona press (opet nešto od navedenog nije istina).

Zvuk je ovaj put daleko jasniji nego u prethodna 2 podkasta, mada je jedan od trojice podkastera daleko tiši od ostatka, tako da i u tom segmentu ostajemo dosledni. Kliknite plej (dvaput) i prepustite se čudesnim svetovima košarke.

Podelite sa prijateljima...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0
Damjan Kulundzic

Autor: 

Propali košarkaš i hobi pisac u pokušaju. Najveće životno dostignuće mu je što je doneo fore o Čak Norisu u Srbiju, mada mu to svi redom osporavaju.

    Društvene mreže:
  • facebook
  • googleplus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *